Právě jsme spustili nový dárcovský projekt, jehož smyslem je pomáhat zdravotně a sociálně znevýhodněným dětem a jejich rodinám z celé České republiky!

Dáváme prostor příběhům dětí. Prostřednictvím finanční sbírky vázané na každý z nich se snažíme získat prostředky na pokrytí konkrétních dětských potřeb.

Více informací na www.patrondeti.cz

Do malého týmu nově vznikajícího charitativního projektu, který si vzal za úkol pomáhat dětem v nouzi, hledáme:

Kdy má mít budoucí prvňáček skutečně odklad?

Odborníci se shodují na tom, že pokud dítě nenastoupí do školy, když je připravené, zralé a motivované, tak ztrácí zájem o školu a učení. Přesto otázku, zda dítě do školy skutečně poslat, řeší ročně tisíce rodičů.  V našem červnovém článku od Mgr. Ivany Horváthové, Ph.D., se vám pokusíme nastínit tu nejsprávnější cestu. Ten, koho zajímá tato otázka v souvislosti s alternativními způsoby výuky, by si neměl nechat ujít ani náš nový videorozhovor s Mgr. Táňou Smolkovou.